Lifestyle & Brand | Proizvodi
Inner Change

Simona i Marko su me osvojili na prvu!

Bio je divan sunčan dan, jedno toplo poslijepodne u centru grada, čekala sam ih da se napokon upoznamo. Dok su se približavali mjestu gdje smo se trebali naći, nisu skidali osmijehe s lica, a prilazeći mi nisu mi niti klasično pružili ruku kao što sam očekivala. Naprotiv, veselo su mi naglasili da je upravo zagrljaj ono što najviše vole, a kad su me zagrlili osjetila sam divnu energiju i kako sva nježnost i svjesnost postojanja u trenutku prelazi i na mene.

Bio je to trenutak, poseban moment gdje smo se povezali i otada je sve ostalo povijest.

Suradnja sa Simonom i Markom je uvijek zabavna, a lakoća s kojom smo se povezali pomogla je i meni ponekad usporiti, biti nježna prema sebi, vjerovati procesu i rastu. Ono što ću zasigurno nastaviti učiti kroz druženja i suradnju s njima je živjeti svjesnije i fokusirati se na one trenutke i osobe koji nam u životu najviše znače.

Upoznajte ih kroz Brand & Lifestyle fotografije koje sam stvorila za njih i njihov brend Inner Change. Inspiracije neće nedostajati jer su to dvoje mladih individua koji su svoje bogato iskustvo u poslovnom svijetu pretočili u novi Hrvatski well-being brand. Oni su životni i poslovni partneri koji vas vode prema promjeni u načinu razmišljanja i ponašanja. Njihova misija je da vas podrže na putu ka tvom punom potencijalu te sretnijem i ispunjenijem životu

Inner Change čvrsto vjeruje da svaka značajna promjena počinje iznutra i – Sve što trebaš već je u tebi.

U sklopu mentorstva i edukacije, Simona i Marko su osmislili i paket proizvoda koji ti pomažu u postizanju vlastitih ciljeva vezanih uz život i poslovanje. Samostalno proizvode svijeće s prirodnim sastojcima koje svojim mirisom djeluju podsvijesno i poboljšavaju fokus ili upotpunjuju trenutke odmora i relaksaciju.

Capturing passion with my camera

portfolio