Capturing moments

PORTFOLIO

Love what I do

S tobom mi je fotkanje bilo skroz prirodno, opušteno, zabavno. Bilo mi je super što sam mogla vidjeti fotke tijekom fotkanja, pa smo mogle poraditi na nekim pozama. Znala sam da će fotke bili odlične, ali uspjela si nadmašiti moja visoka očekivanja i ispale su presavršeno. Baš sam oduševljena s njima, stalno ih koristim i dobivam pohvale za njih, tako da te preporučam gdje god mogu. Toliko su lijepe, prozračne, ma vrhunske, baš za premium brendove poput mog. Hvala ti do neba i nazad za ovo prekrasno iskustvo. Jedva čekam da ovo radimo opet!

- Tea Čizmek Mesarić - vlasnica brenda Mamika

Sanda je uspjela! Oduševila me svime: profesionalnošću, talentom, pristupom. Pomogla mi je da se opustim i isporučila mi set predivnih lifestyle i brand fotki koje koristim za moj MONTE Creative Studio. Njena me energija i samopouzdanje iza objektiva opustilo. Znala sam da sam vođena i da stojim kako trebam. Svidjelo mi se to što smo razradile čitav plan fotografiranja - tako da nije bilo praznog hoda. Od odjeće, lokacije, teme, "poza", svega što je u skladu sa mnom i mojim brendom kojeg predstavljam na fotkama. Njen pristup bio je nježan i topao. Ponovila bih to iskustvo! Osjećala sam se baš jedinstveno i mislim da to svakoj poduzetnici s vremena na vrijeme treba! Hvala ti Sanda!

Anamarija Žic - vlasnica brenda MONTE Creative Studio

Za fotografiranje smo se odlučile kako bi se malo zabavile i prije svega obilježile divne uspomene našeg početka i zajedničkog rada, a potom i kako bi fotografije mogle iskoristiti prilikom promocije nas, našeg salona i rada. S obzirom da smo se po prvi put našle u ovoj ulozi, fotografiranje je stvarno ugodno i veselo.
Sanda je kreirala opuštenu atmosferu u kojoj je cijelo iskustvo bilo zabavno i spontano.
Preporučamo svima da se okušaju stati pred kameru jer si time dižemo samopouzdanje koje je svakoj ženi potrebno, a Sandi želimo da nastavi biti svoja, jednostavna i spontana baš kao i do sada.

- Ivona i Ornella, vlasnice beauty salona Ello Studio

Suradnja sa Sandom prošla je bezbolnije no što bi mrgud i apsolutni NEljubitelj fotkanja poput mene očekivao. Ukoliko tražiš fotografa koji će poštovati tebe, tvoju osobnost i tvoj brend i neće te upilati sa namještanjima za fotke, na pravom si mjestu. Ako si poput mene i mrziš fotkanje, ukaži povjerenje Sandi. Imat ćeš super brand fotke bez osjećaja nelagode i obaveze.

- Hrvoje, osnivač brenda Wiz of Sales

Apsolutno svako iskustvo fotografiranja sa Sandom bilo je čarobno. Sanda živi fotografiju i to se baš osjeti. Osvojila nas je već na prvom fotografiranju sa svojim talentom, strpljivošću i kreativnošću. Ima sposobnost suptilno opustiti i usmjeriti osobe, što rezultira s puno smijeha i jako ugodnom atmosferom. Nakon prve, uslijedile su još dvije suradnje. Često nam se činilo da nam čita misli, a još češće bi rezultati bili daleko bolji od onog što smo mi zamislili. Uz sve to nevjerojatno je koliko ulaže u sebe, u svoje znanje i iskustvo, ali i kvalitetnu opremu. Sve to rezultira prekrasnim iskustvom i rezultatom. Sigurni smo da je ova suradnja dugoročna i da je ispred nas još puno genijalnih fotografiranja i fotografija.

- Marko i Simona, suosnivači brenda Inner Change