Capturing memories

usluge

U studiju ili na lokaciji, težim fleksibilnom i neformalnom pristupu kojim opuštam ljude ispred objektiva jer komunikaciju i povezanost s ljudima smatram najvažnijim.

Svako lice, proizvod ili usluga otkrivaju vlastitu priču, drugačiju od ostalih, kroz jedinstveni pristup svakog pojedinca i to je ono što me inspirira, motivira i potiče radoznalost da strpljivo proučim sve detalje kako bismo ih na kraju zajedno spojili u cjelinu i predstavili vas svijetu.

Moj je cilj uhvatiti i ispričati samo vašu jedinstvenu priču. Tu sam kako bih dokumentirala ljepotu vas ili vašeg brenda na nježan, poletan i jednostavan način, a trenutci “izvan scenarija” najdraži su mi oblik fotografije.

Osobna brend fotografiranje

Osobna brend fotografija ili fotografija životnog stila brenda, usluga i proizvoda prikazuje scenarije iz stvarnog života u kojima ljudi mogu koristiti proizvodi i vizualizirati ponuđene usluge.

Radi se o fotografiranju vašeg proizvoda i usluge unutar odabrane i stilizirane scene, s modelima ili bez, kako bi se potencijalni kupac upoznao s idejom specifičnog životnog stila ili estetike koju promovira vaš brand.

Fotografiranje portreta

Portretna fotografija prenosi izgled i karakter osobe kao i moment u njenom životu. Bez obzira je li riječ o poslovnoj fotografiji za CV i LinkedIn, prezentaciji na društvenim mrežama ili spontanoj fotografiji portreta, uspostava iskrenog odnosa i povjerenja između fotografa i subjekta igra ključnu ulogu u uspješnom prenošenju emocija i karaktera.

Fotografiranje proizvoda

Fotografija proizvoda namijenjena je za web, katalog, promociju, društvene mreže. Fotografiranje se odvija u studiju ili na vašoj lokaciji. Brinem se o aranžiranju i stilskoj fotografiji proizvoda s rekvizitima. Ovakve fotografije sadrže pojedinosti o proizvodu i njegove značajke, a krajnji je cilj potaknuti kupca da kupi fotografirane proizvode.

Fotografija nekretnina

Momento studio vam omogućava da svoju nekretninu predstavite vrhunskim fotografijama nadahnutim interijerom vaše vile, apartmana, poslovnog prostora ili hotela. Privucite pažnju noćnim fotografijama nekretnine, uz rad s profesionalnom rasvjetom ili prikažite toplinu interijera po dnevnom svjetlu.

Usluge fotografiranja nekretnina pružam na područje cijele Hrvatske, po dogovoru i u inozemstvu.