Select Page

Nekretnine

photography

Oduvijek su me interesirali dizajn interijera, funkcionalnost prostora i estetika, jednostavnost u čemu sam pronalazila inspiraciju koja se prepoznaje u ljepoti mojih fotografija nekretnina.

Osvajaju me elegantni, bezvremenski prostori, minimalistički uređeni no i originalni, autentičnog stila i upečatljivi, nadasve odvažni. Spremna sam prilagoditi se različitim stilovima kako bi vašu nekretninu predstavila u najboljem svijetlu što vam pomaže da se istaknete među mnogim drugima i postignete visoku poziciju na tržištu.

Konstantnim ulaganjem u svoje znanje i opremu donosim svjež pristup pri stvaranju profesionalnih fotografija nekretnina. Stvaram iznimne i inspirativne fotografije nekretnina bilo da se radi o nekretninama namijenjenim prodaji ili najmu.

Momento studio vam omogućava da svoju nekretninu predstavite vrhunskim fotografijama nadahnutim interijerom vaše vile, apartmana, poslovnog prostora ili hotela. Privucite pažnju noćnim fotografijama nekretnine, uz rad s profesionalnom rasvjetom ili prikažite toplinu interijera po dnevnom svjetlu.

Usluge fotografiranja nekretnina pružam na područje cijele Hrvatske, po dogovoru i u inozemstvu.