Behind the camera

o meni

When love moves you, all limitations disappear

BOK,
JA SAM SANDA

Umjetnica i kreativka, diplomantica marketinga i odnosa s javnošću, fotografkinja. Vječna sam putnica kroz život i uživam u svim njegovim fazama i procesima. Sva stečena znanja i vještine vrijede onda kada iza njih stoji čovjek koji to nešto radi iz ljubavi

Volim neuhvatljivost i razigranost različitih trenutaka u životu. Emocije, želje, snovi… pretočeni su u Momento koji je upravo to – razigran i poletan kao što su i trenutci koje najviše pamtimo

Momento Studio je nastao iz strasti koja mi je još od malih nogu bila nit vodilja kroz život. Fotografija je drugi jezik s kojim se izražavam kako bih sve male i velike trenutke povezala u vizualnu priču i podijelila je s drugima.

Sanda Uzelac

ZAŠTO SURAĐIVATI SA MNOM?

Pokreću me ljubav i strast. Želja da u svom životu stvaram trenutke ispunjene srećom kada svoju strast mogu podijeliti s drugima i pomoći im u prezentaciji. Osim beskonačnog strpljenja u hvatanju posebnih kadrova i trenutaka, razmišljam i iz vlastite perspektive marketingaša te sam svjesna važnosti apsolutno svih elemenata bitnih za uspješnu prezentaciju vašeg brenda, usluga i proizvoda, ali i vas samih.

Svakodnevno se trudim biti bolja nego dan prije, a u tome mi pomažu radoznalost, intuicija i prilagodljivost s čime lakše i brže razumijem osobnost i srž ljudi koje upoznajem. Želja da ostavim trag u srcima promatrača motivira me na pričanje priča dubljih i većih od onoga što sami mislimo da jesmo. Interes prema psihologiji i empatija s kojom sam odrasla usađeni su duboko u meni i olakšavaju mi oslobađanje pozitivnih emocija kod druge strane kako bismo zajedno stvorili nešto posebno i jedinstveno.

Capture a moment

that’s gone forever

impossible to reproduce.