Osobni brend
Kristen Kiesow

Kristen sam upoznala u Španjolskoj tijekom programa the Break fellowship. Mnoge od nas je osvijestila o važnosti balansirane i zdrave prehrane, te što to sve jedan dijetetičar radi. Oduševila me svojim šarmom, živahnom osobnosti i ljubavi prema prenošenju znanja.

Rođena je u Sjedinjenim Američkim Državama i trenutno živi u Hamburgu, u Njemačkoj. U periodu kada je radila kao registrirani dijetetičar specijalizirana za restriktivne poremećaje prehrane, prepoznala je utjecaj dijeta na prehrambene navike našeg društva. Smatra da dijete ne djeluju i vodi se okvirima intuitivne prehrane i jedenja te Health at Every Size (HAES). To vješto kombinira zajedno s motivacijskim intervjuima i vještinama savjetovanja,kako bi pronašla individualizirana rješenja. Svojim radom pomaže klijentima ponovno se povezati sa svojim tijelom, pronaći povjerenje i uspostaviti prehrambene navike u skladu sa životnim stilom.

Osim portretnih fotografija osmislile smo scenarij i detalje uključene u kadrove povezane s konzultacijama i hranom, od pripreme i sjeckanja do tanjura s tjesteninom – jer njezina je filozofija: “Odbacite dijetu, otkrijte slobodu hrane!”

Zato me zanima na koji način komuniciraš s publikom? Kako i koje usluge i proizvode nudiš? Što te odvaja i čini prepoznatljivom? Zašto je tvoj brend poseban?

Sva ova pitanja rješavamo kroz upitnik za brend fotkanje, kako bismo obuhvatile sve segmente tvoga poslovanja!

Na ovaj način povezuješ se s ostatkom svijeta kroz svoj jedinstven brend, gradiš njegovu prepoznatljivost i ulažeš u sebe!

Capturing passion with my camera

portfolio