Osobni brend
MONTE Creative Studio

Biti dizajner danas je od velike važnosti, a posebno kada si dizajner cjelokupnog vizualnog identiteta, web stranice i društvenih mreža jednog brenda.

Anamarija je do sada oživjela brojne brendove iza kojih je stajala ideja, predana osoba i velika strast prema onome što rade.

Kada sam i ja sama krenula u realizaciju vizualnog identiteta htjela sam da me logotip i tipografija potpuno opisuju i da ih mogu povezati sa svojim osobinama. Tako kružići simbolizira cjelovitost, a savršenost oblika omekšali smo nesavršenim linijama krugova koji apstraktno i ovako ritmički posloženi podsjećaju na leću objektiva, kao i na krivudave linije koje čine moj put, spajajći se na kraju i dovodeći me do ostvarenja snova. Ono meni najdraže je to da su nastali u jednom posebnom trenutku, i to kada je Anamarija svojom lijevom rukom nacrtala krugove oponašajući lakoću i poletnost u tipografiji, a pritom imajući na umu neuhvatljivost i razigranost različitih trenutaka u životu.

I uspjela je: emocije, želje i osobine pretočila je u vizualno rješenje. Pažljivo osluškujući moje želje stvorila je kompletan vizualni idenitet Momento Studia, kao i web stranicu. Kroz vizualni identitet postavile smo temelje za kreativnost i igru, a kroz web stranicu iskomunicirale smo ozbiljnost, profesionalnost i pouzdanost!

Momento je upravo to – razigran i poletan kao što su i trenutci koje najviše pamtimo. 💫

Anamarijin rad odiše profesionalnošću i kretaivom, a prezentiran je na vrlo atraktivan način.

Upravo iz tog razloga Anamariju sam fotografirala na više lokacija, i to u dva dana kako bismo što bolje prenijele njezinu osobnost. Fotografije su nastale na području Rijeke kako bi svojim klijentima približila lokaciju na kojoj se nalazi, te smo izabrali opušteno i kreativno okruženje.

Uz nekoliko različitih outfita i lokacija, stvorile smo raznovrsnu galeriju za različite primjene.

Anamarija će ove fotografije moći koristiti za profilne fotke, za objave na društvenim mrežama, za web stranicu, PR članke, newsletter, i ostalo, a budući da smo stvorile mnoštvo fotografija, mnoge će moći koristiti i za kreiranje reelsa i video sadržaja.

Cilj ovog fotografiranja je bio predstaviti Anamariju kao poslovnu ženu i poduzetnicu, ali i zabilježiti njezinu kreativnu energiju i osobnost uz pomoć koje kreira jedinstvene vizualne priče.

San koji sanjam od malena uz Anamarijinu je podršku od samog početka postao stvaran i opipljiv!

Capturing passion with my camera

portfolio