Osobni brend | Proizvodi
Simple Abalone

Danijela je od sna koji je dugo godina bio pospremljen u jednu kutiju ispod kreveta, danas stvorila svoj mali svijet. Osmislila je i kreirala ne samo modni brend, nego je okupila zajednicu koja podržava istu misiju.

Materijal je lan, izrada je po narudžbi, a vrijednosti brenda… pozivaju nas na gotovo zaboravljeni, sporiji ritam življenja. To je slow fashion i slow living brend u kojem glavnu riječ imaju jednostavnost i sloboda.

Haljine i kimona su šivena od najfinijeg lana, materijala koji našoj koži dopušta da diše, a brend se vodi time da kupujemo manje, ali pametno i sa srcem.

Simple Abalone je brend za žene koje biraju sebe i koje svjesno donose odluku podržavajući održivi pristup stvaranja.

”Lan je prirodno i najjače antibakterijsko vlakno. Vrlo je prozračan i udoban, a opet vam u isto vrijeme daje osjećaj luksuza.,,

Danijela

Fotografiranje smo planirale da traje jedan dan, ali kada se kreativne duše spoje, svaki vremenski period koji osiguramo za stvaranje je kratak. Stoga smo isplanirale dva dana fotografiranja prema izabranim lokacijama i prema vremenu u danu.

Lokacije smo ovom prilikom birale na otvorenom kako bismo prenijele povezanost s prirodom, osjećaj lakoće i svježine, te slobodu pokreta. Put nas je oba dva dana odveo u prelijepu Istru gdje smo se uputile na razne, jedinstvene lokacije koje su nam poslužile kao idealna scenografija za opuštene i lepršave, lifestyle fotografije haljina i kimona na modelu.

Uvjerile smo koliko je planiranje fotografiranja važno. Time smo dobile na vremenu i fleksibilnosti prilikom izbora lokacije, datuma, ali i suradnje s kojom smo upotpunile outfite. Prilikom planiranja prvog fotografiranja, Danijeli sam predložila da haljine i kimona upotpunimo nakitom ručne izrade brenda koji stvara na način poput njezinog, te sam tako kontaktirala Kragrlicu i predložila im da se baš njihov nakit od mjedi nađe na modelu za fotografiranje Simple Abalone kolekcije. Na drugom fotografiranju smo kolekciju upotpunile Lykke ogrlicama i mirisnim medaljonima i tako povezale nas nekoliko žena koje stvaraju iz ljubavi u jednu prelijepu priču. Danijela je uz to dodala i dašak sebe kroz riječi na papiru, te tako cijelo iskustvo otvaranja paketića i narudžbe učinila posebnim, više osobnim. Gušt otvaranja je još jedan moment koji nas vraća u prošla vremena jer se unutra nalazi osobna poruka i zahvalnica tiskana na ručno rađenom papiru brenda Moj papir, još jedne kreativke koja spaja prirodu i zerowaste koncept sa personaliziranim pristupom. Miris koji se širi dok otvaraš kutiju dolazi iz keramičke etikete na koju je Danijela prethodno nanijela eterično ulje, a ideja je da etiketu nosiš sa sobom u torbi ili da zastaneš i udahneš uz nekoliko kapi svog omiljenog eteričnog ulja. Keramička etiketa nastaje u suradnji s umjetnicom koja stoji iza brenda Studio DDT, a same kutije oblikovane su u sklopu terapije štičenika Centra za rehabilitaciju Rijeka.

Kada se spoje pojedinci kreativci koji dijele viziju, vrijednosti i strast – tada nastaje čarolija!

”Vizija brenda protkana je kroz svaku kreaciju, kroz prirodne materijale i ručni rad, kroz jednostavnost, slobodu i inkluzivnost.,,

Danijela

Capturing passion with my camera

portfolio