Tea Čizmek Mesarić

Tea je jedna od mojih dragih kolegica fotografkinja, osnivačica bloga Mamika i prava umjetnica kada su u pitanju riječi i pisanje. Upoznale smo se prepoznavši da smo grad do grada, i to u chatu jednog mentorskog programa. Obožavam se povezivati, posebno s ljudima iz branše kako bi dijelili iskustva, učili jedni od drugih i na kraju se podržavali međusobno.

Ostale smo u kontaktu, a uoči prvog velikog događaja uživo koji je organizirala zajednica poduzetnih žena – Be Your Own Boss, zaputila sam se kod Tee u Umag. Napokon smo se upoznale i počele s pripremama za poslovna fotografiranja koja smo ponudile manjem broju žena u sklopu prve BYOB konferencije.

Kako obje dijelimo ljubav prema fotografiji, zajedno s ostalim kolegicama u branši, dogovorile smo se obje izaći iz zone komfora i pokazati se svijetu. Prva na redu bila je Tea.

Umjesto skrivanja iza vlastitog fotoaparata, Tea mi se odlučila prepustiti kako bi za sebe i svoj brend stvorila nove, svježe, poslovne fotografije kroz koje će u narednom periodu komunicirati sa svojom publikom. Nakon mini priprema (čaša rosea i porcija smijeha) zajedno smo istražile lokaciju. Primijetile smo gdje svijetlo najljepše pada, hoćemo li koristiti neku fotelju ili stolicu, zidove koji će nam zamijeniti pozadine i koje sve detalje možemo pronaći, koji bi podržali cijelu priču i prenijeli željeni dojam. Prekrasan hotel u Istri u kojem smo se nalazile odisao je elegancijom, a nenametljivo i ljubazno osoblje učinilo je cijelo iskustvo stvaranja još ugodnijim.

Krenimo zajedno u planiranje i stvaranje tvoje vizije!

Veselim se našoj suradnji!

Pogledaj projekte iz ove usluge

Svaki kadar odzvanja samopouzdanim glasom koji ponosno govori „Volim svoj brend.