Capturing memories

usluge

Za mene je fotografija umjetnost promatranja. Neprestano traženje zanimljivog na običnoj lokaciji, u uslugama ili u proizvodima. Neprestano pričanje vizualne priče obogaćene osobinama i karakterom osobe pred objektivom. Neprestano hvatanje emocija i trenutaka.

MOMENTO odražava moju osobnost koja se u suradnji s vama spaja u jedinstveni način gledanja na vas i vaš brand kroz lifestyle & brand fotografiju, portretnu fotografiju i fotografiju proizvoda.

U studiju ili na lokaciji, težim fleksibilnom i neformalnom pristupu kojim opuštam ljude ispred objektiva jer komunikaciju i povezanost s ljudima smatram najvažnijim. Svako lice, proizvod ili usluga otkrivaju vlastitu priču, drugačiju od ostalih, kroz jedinstveni pristup svakog pojedinca i to je ono što me inspirira, motivira i potiče radoznalost da strpljivo proučim sve detalje kako bismo ih na kraju zajedno spojili u cjelinu i predstavili vas svijetu.

Moj je cilj uhvatiti i ispričati samo vašu jedinstvenu priču. Tu sam kako bih dokumentirala ljepotu vas ili vašeg brenda na nježan, poletan i jednostavan način, a trenutci “izvan scenarija” najdraži su mi oblik fotografije.

osobni

brending

portreti

portreti

proizvodi

proizvodi

nekretnine

nekretnine

Capturing memories with my camera

portfolio